Pogoji poslovanja

Splošni pogoji poslovanja obravnavajo delovanje spletne strani www.zdravpasjisvet.com, pravice uporabnika ter poslovni odnos med ponudnikom in obiskovalcem strani oz. stranko. S spletno stranjo upravlja Zdrav pasji svet, Katja Šneler, (v nadaljevanju: Zdrav pasji svet). Z uporabo spletne strani in rezervacijo termina ali brezplačnega posveta se uporabnik oziroma stranka strinja s Splošnimi pogoji poslovanja spletne strani. Zdrav pasji svet si prizadeva za točnost navedenih podatkov in si pridružuje pravico do sprememb. Dopuščena je možnost tipkarskih napak. Fotografije na spletni strani so lahko simbolične. Kakršnakoli uporaba vsebine spletne strani in fotografij je dovoljena le z izrecnim soglasjem Zdrav pasji svet. Vse avtorske pravice so pridržane.

Rezervacija termina za posvet oz. obravnavo

Z ustnim ali pisnim dogovorom za termin posveta oz. obravnave za vašega psa si rezervirate termin in se zavežete k plačilu. Od srečanja se lahko brezplačno odjavite najkasneje 24 ur pred dogovorjenim terminom. V nasprotnem primeru se šteje, kot da ste se srečanja udeležili in ste dolžni poravnati celotno vrednost srečanja.

Plačilo storitev

Plačilo se izvede z gotovino na dan obiska. Če se srečanja iz opravičenih razlogov ne morete udeležiti, se dogovorimo za nadomestni termin, v kolikor je to mogoče.

Obveščanje o posebnostih

Pred začetkom obravnave je potrebno izpolniti poslani vprašalnik, ki se nanaša na vaše kontaktne podatke ter vsebuje informacije o prehranskih navadah vašega psa in s tem povezanimi temami, o vedenjskih ali fizičnih težavah, posebnostih oziroma posebnih potrebah ter o vseh okoliščinah, ki bi lahko vplivale na obravnavo. Skrbnik psa se zaveže upoštevati podane nasvete za oskrbo psa doma v največji možni meri. V primeru neupoštevanja ukrepov si pridržujem pravico do prekinitve sodelovanja brez vračila denarja.

Veljavnost Splošnih pogojev poslovanja

Splošni pogoji poslovanja veljajo od 08.03.2022 do preklica in se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Stranki je v trenutku storitve na voljo aktualno besedilo splošnih pogojev poslovanja.

Kontaktni podatki upravljalca spletne strani


Zdrav pasji svet, Katja Šneler
www.zdravpasjisvet.com

katja@zdravpasjisvet.com
040 763 292

Nisem zavezanec za DDV.

Vsebine na spletni strani www.zdravpasjisvet.com NISO nadomestilo za veterinarsko obravnavo, diagnozo in zdravljenje.

Si želite biti na tekočem?

Prijavite se na novičke

Prejmite občasne nasvete, inspiracije in novice s področij surove hrane in dopolnilnih oblik zdravljenja za pse.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Hvala za prijavo na na novice, se beremo kmalu!

Katja in Gracie